‘Vermiste’ jongen uit Pattaya slapend bij een vriendje thuis aangetroffen

PATTAYA:- Zijn moeder, Khun  Thitima Phomtan viel flauw van stress en een gebroken hart bij de gedachte dat haar zoon te door verdrinking in het nabijgelegen stuwmeer om het leven was gekomen. De moeder wonende in de buurt van het Chak Nok-reservoir  van Pattaya belde de autoriteiten om haar ‘vermiste’ zoon te zoeken, die naar later bleek gewoon bij een vriendje sliep.

Khun Thitima Phomtan, de 36-jarige moeder belde de afgelopen zondag de Sawang Boriboon stichting Met Het verzoek om naar haar 7-jarige zoon Chiranai Riangthong alias “Dream” te zoeken, nadat hij niet thuis was gekomen.

Tegen de ochtend zochten familieleden en vrienden in alle hoeken en gaten naar de eigenzinnige jongen, de op hun beurt de reddingswerkers naar het Chak Nok-reservoir stuurde omdat de vrees bestond dat hij verdronken was. Ze hebben twee uur gezocht zonder een aanwijzing te vinden dat hij daar was geweest.

 Tegen het vallen van de avond belde de politie om te zeggen dat ze de jongen veilig en wel aantroffen in het huis van zijn vriend, waar ze blijkbaar nooit aan gedacht hadden dat dat wel eens het geval zou kunnen zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!