Verleng uw Thaise rijbewijs zes maanden voordat het verloopt

~RIJD VOORT MAAR ZIE OM~
(Doe verder maar blijf opletten)

BANGKOK:- The Road Traffic Authority (DLT) heeft de periode waarin Thais en buitenlanders hun rijbewijs dienen te verlengen, verlengd van drie maanden voor tot zes maanden voor het definitief verstrijkt.

Volgens DLT-algemeen directeur Jirut Wisanjit is de verlenging van rijbewijzen geldig voor privévoertuigen, tractoren, stoomwalsen en openbare voertuigen.  De veranderde wetgeving heeft tot doel de drukte op de wegverkeerskantoren te verminderen, omdat het aantal mensen dat hun rijbewijs wil verlengen gestaag toeneemt.  

Het bureau verlengt ook de geldigheid van de online training via www.dlt-elearning.com van 90 dagen naar zes maanden.  Mensen kunnen zich aanmelden voor de e-learningcursus via de 24/7 website en deze overal mee naartoe nemen.  Dit zal een lange weg helpen bij het minimaliseren van onnodig reizen en drukte in de filialen van de DLT.  

De DLT biedt ook een Smart Queue-service voor de licentie-extensie voor Thais via een mobiele applicatie, die gratis kan worden gedownload van https://apple.co/2GIHARD (iOS) of http://bit.ly/2lkLpyO ( Android).  

Olleke Bolleke in Thailand

4 gedachten aan “Verleng uw Thaise rijbewijs zes maanden voordat het verloopt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!