Verdachte van diefstal van standbeeld Kotchasri in Nonthaburi mag zijn delict voor “speck en bonen” herhalen

NONTHABURI:- De man die werd gearresteerd voor het stelen van een metalen standbeeld van de mythische Kotchasri, een symbool van het ministerie van Defensie, is meegenomen om bij het Defensie Technologie Instituut in het district Pak Kret in de provincie Nonthaburi een reconstructie uit te voeren.

De 38-jarige khun Thongchai Saengtrakarn, werd afgelopen zaterdag in zijn huis in Soi 49 aan de Chok Chai 4-weg in het district Lat Phrao in Bangkok gearresteerd en werd sindsdien vastgehouden op het politiebureau van Pak Kret.

De dag erop werd hij naar het instituut in de wijk Pak Kret in Nonthaburi gebracht voor een reconstructie van de misdaad.

Kolonel Pongchak Preechakarunpong, de hoofdcommissaris van Pak Kret, zei dat Khun Thongchai werd beschuldigd van het stelen van overheidseigendommen.

Er zouden meer ondervragingen worden uitgevoerd om te achterhalen of hij andere misdaden had begaan, aangezien khun Thongchai eerder was veroordeeld in vijf drugszaken – één voor het bezit van illegale drugs en vier voor illegaal gebruik van drugs.

Het beeld was één van een set van twee, dat voor het overheidsgebouw was geïnstalleerd. Een bewaker ontdekte de diefstal donderdagochtend en meldde het bij de politie, wat leidde tot een onderzoek en de arrestatie van de heer Thongchai.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: thailand.postsen 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: thailand.postsen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!