Vastgoederfgenaam “Pla Wan” ontsnapt aan de dood terwijl zijn Bentley over de kop gaat en in vlammen opgaat

PHANG NGA:- Khun Vorasit Issara alias “Pla Wan”, eigenaar van het ultra-luxe Sri Panwa-resort in Phuket, ontsnapte gisteravond te samen met drie vrienden ternauwernood aan de dood samen toen zijn Bentley van 30 miljoen Baht verongelukte en verschillende keren over de kop rolde voordat de luxe limousine op Phetkasem Road in de provincie Phang Nga in vlammen opging.

De politie op het station van Thai Muang werd rond 19.00 uur gewaarschuwd voor het ongeval.  Getuigen zeiden dat ze zagen hoe de chauffeur de controle over het stuur verloor en vervolgens verschillende keren over de kop sloeg voordat hij midden op de weg tot stilstand kwam.  Vier inzittenden verlieten vervolgens het voertuig waarna het in vlammen opging.

Alle vier liepen naar verluidt slechts lichte verwondingen op, terwijl de politie onderzoek doet naar de oorzaak van het ongeval en de brand.

Dit is de tweede keer in de afgelopen 12 maanden dat Khun Issara betrokken is bij een ernstig auto-ongeluk.

Op 14 maart vorig jaar raakte Vorasit zwaargewond toen hij met zijn Subaru-sportwagen tegen een elektriciteitspaal op Sakdidet Road in het district Wichit in Phuket aanreed. Hij zat bekneld in de bestuurdersstoel en moest met hydraulische apparatuur worden losgemaakt voordat hij naar het ziekenhuis werd gestuurd waar hij werd behandeld voor hersenletsel, waarna hij volledig herstelde.

Khun Vorasit, 41 jaar, is de directeur en het gezicht van het Sri Panwa-resort aan de oostkust van Phuket.  Sri Panwa is gebouwd door de Charn Issara Group, een bedrijf dat door zijn familie wordt gerund.

Als erfgenaam van de derde generatie van de rijke Issara-familie leidde Vorasit de investering van 6 miljard Baht op 80 rai om het luxe resort met 52 eenheden te creëren.  Tijdens de uitbraak van Covid-19 veranderde hij Sri Panwa in een ultra-luxe ‘quarantaine’-faciliteit om toeristen en beroemdheden die veel geld uitgeeft te bedienen die Phuket bezochten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: bangkokbiznews.com

Eén gedachte over “Vastgoederfgenaam “Pla Wan” ontsnapt aan de dood terwijl zijn Bentley over de kop gaat en in vlammen opgaat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!