Vandalen hebben het iconisch stadsbord van Pattaya beklad

PATTAYA:- Het bord van Pattaya op de Pratumnak berg bij Bali Hai haven is door vandalen beklad met spuitverf, waardoor schade is ontstaan ​​aan het toeristische uitkijkpunt.

Volgens lokale rapporten werd het vandalisme ontdekt door de autoriteiten na berichten op sociale media van bezorgde burgers. Bij inspectie door de autoriteiten bleek dat de vandalen de letters “P” en “A” van het bord “PATTAYA” hadden gespoten met witte, zwarte en oranje verf. Ze de omliggende looppaden en metalen balken met graffiti en stickers beklad.

Het bord van Pattaya is een populair uitkijkpunt voor toeristen om foto’s te maken en te genieten van het uitzicht over de stad. Het vandalisme heeft veel inwoners en bedrijfseigenaren woedend gemaakt, die hebben opgeroepen om de vandalen juridisch te straffen. mogelijk met het beschadigen van overheidseigendommen, wat jaren gevangenisstraf en honderdduizenden baht aan boetes kan opleveren.

Gelukkig beschikt het gebied over bewakingscamera’s en de relevante autoriteiten bekijken momenteel de beelden in een poging om de vandalen te identificeren.

In maart van dit jaar Burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya heeft persoonlijk aangifte gedaan bij de politie om twee tieners te arresteren wegens het spuiten van graffiti op openbaar terrein bij de Bali Hai Pier. De politie heeft de vandalen toen met succes gearresteerd en hen de rommel laten opruimen die ze zelf hadden veroorzaakt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Vandalen hebben het iconisch stadsbord van Pattaya beklad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!