Vandaag wordt de nationale kinderdag in Thailand gevierd, Premier Prayut ontving talloze wenskaarten

THAILAND:- De Nationale Kinderdag is dit jaar extra speciaal voor premier Prayut Chan-o-cha dankzij de tientallen wenskaarten die hij van jongeren heeft gekregen.

De kaarten, waarvan er meerdere vrijdag in het Gouvernement werden tentoongesteld, waren gericht aan “oom Tu” en wensten hem een ​​goede gezondheid en geluk.  “Blijf alsjeblieft nog lang bij ons”, las een kaart, en “neem alsjeblieft wat rust na zo hard gewerkt te hebben” lees een andere, terwijl de ene hem waarschuwde voor Covid-19.

 Khun Thanakorn Wangboonkongchana, zijnde de woordvoerder van de Premier zei, dat Prayut een aantal jongeren zal ontmoeten ter gelegenheid van Nationale Kinderdag op zaterdag en dat de bijeenkomst vanaf 10.00 uur live zal worden uitgezonden op het door de overheid gerunde NBT TV-kanaal.

De live-uitzending zal Premier Prayut volgen terwijl hij vijf kinderen rondleidt door het pand en vervolgens naar zijn kantoor in het Thai Khu Fah-gebouw, waar de jongeren de kans krijgen om op de stoel van de premier te zitten. Later zal hij 19 uitmuntende jongeren ontmoeten en luisteren naar hun vierpuntenvoorstel.

De uitzending omvat ook muzikale optredens van vier groepen jongeren en een les over klimaatverandering die wordt gegeven door het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu, aldus de woordvoerder.  

De uitzending wordt afgesloten met een aankondiging van de prestaties van kinderen in het kader van een speciaal project dat vorig jaar op Kinderdag van start ging.

Afzonderlijk zal Prayut de gouverneurs van Yala, Pattani en Narathiwat ontmoeten en hen namens hem geschenken laten uitdelen aan wezen en kansarme jongeren in de drie zuidelijke grensprovincies, zo beëindigde khun Thanakorn het promotiepraatje.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!