Vanaf 4 oktober krijgen de studenten in Thailand hun eerste Covid19 vaccinaties

BANGKOK:- Komende maandag begint het streven van het Thaise ministerie van Onderwijs om Pfizer-vaccins toe te dienen aan studenten tussen 12 en 18 jaar.

Het doel is om 5 miljoen studenten te inenten voordat de scholen op 1 november heropenen voor het nieuwe semester.

Gistermorgen zijn er 2 miljoen doses van het Pfizer-vaccin in Thailand aangekomen en zullen worden toegewezen zodra de partij de kwaliteitscontrole van het Department of Disease Control doorstaat.

Volgens de lijst die aan de afdeling is voorgelegd, hebben alle 33.330 studenten in Phuket een jab geboekt, gevolgd door 89,34 procent of 78.271 studenten in Surat Thani, 86,86 procent of 24.984 studenten in Uttaradit, 20.159 of 86,76 procent in Lamphun en 31.475 of  86,76 procent van de studenten in Prachuap Khiri Khan.

Tot nu toe is Pfizer het enige vaccin dat in Thailand is goedgekeurd voor kinderen van 12-18 jaar, terwijl andere vaccins worden overwogen door de Thaise keuringsdienst van waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!