‘Vals nieuws’ over vrijlating van Thaise gevangenen op Koninginnedag

~IETS VOOR ZOETE KOEK SLIKKEN~
(Iets zomaar geloven)

BANGKOK:-  Er is weer vals nieuws op Thaise sociale media de wereld in geholpen, dat er 38.000 gevangenen zouden worden vrijgelaten ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin op 3 juni,  zo liet directeur-generaal van het Thaise gevangeniswezen, Khun Ayut Sinthoppan, vandaag weten.

Khun Ayut verklaarde dat dit nieuws op geen enkele waarheid is gebaseerd en vertelde dat het zogenaamde nieuws in de vorm van een oude tekst werd gepubliceerd, die in het verleden was geschreven en opnieuw gepubliceerd.  De tekst was gewijzigd om deze actueel en betrouwbaar te laten lijken.

Khun Ayut zei dat, de mensen niet alles voor zoete koek moeten slikken of doorsturen, wat dat zou alleen maar tot misverstanden leiden.

De afdeling Correcties had een beleid van rehabilitatie, correctie en ontwikkeling van het gedrag van gedetineerden bij. Het proces gedurende de tijd dat de gevangenen hun straf uitzitten gewoon en eindigt tot dat ze worden. vrijgelaten.

Het Centrum voor Bijstand bij Re-integratie en Werkgelegenheid (CARE) werk in alle gevangenissen en detentiecentra van het land om gedetineerden in staat te stellen als goede burgers terug te keren naar de samenleving, aldus Ayut.

Hij vertelde verder dat veel gevangenen met succes opnieuw de samenleving betraden en een eerlijke carrière nastreefden zonder fouten uit het verleden te herhalen.

Het publiek kon er zeker van zijn dat de afdeling Correcties haar best deed om alle ex-gedetineerden een nieuw leven te geven, zo beëindigde hij het interview.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: file foto Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!