Vader en zoon verdwaald op de Khao Tham Phatun-berg bij Pattaya, reddingsteam haalt hen weer naar de bewoonde wereld

PATTAYA:- Een Thaise vader en zoon moesten van de Khao Tham Phatun-berg bij  Pattaya worden gered, nadat ze verdwaald waren geraakt tijdens een wandeling. De 44-jarige vader, Khun Prapai Tabonglek eerder die middag met zijn zoon op de berg gaan wandelen. Ze hadden hun auto geparkeerd bij het Huai Luek Reservoir en waren al een paar uur aan het wandelen toen ze zich realiseerden dat ze verdwaald waren.

De mannen hadden geprobeerd op eigen kracht de weg terug de berg af te vinden, maar merkte dat ze steeds rondjes liepen. Gelukkig hadden ze voordat ze aan hun wandeling begonnen een bord met het telefoonnummer van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation aan een boom gezien, dus belden deze reddingsdienst om hulp.

De reddingswerkers, waarvan sommigen bekend waren met het gebied, gaven het tweetal de opdracht om langs de elektriciteitsleidingen naar een nabijgelegen geitenhok te lopen. Daar ontmoetten vader en zijn zoon uiteindelijk de reddingswerkers.

De vader en zijn zoon bleven beiden ongedeerd. Ze waren het reddingsteam erg dankbaar voor hun hulp.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ข่าวพัทยา

Eén gedachte over “Vader en zoon verdwaald op de Khao Tham Phatun-berg bij Pattaya, reddingsteam haalt hen weer naar de bewoonde wereld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!