Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke sjeest op zijn rode Solex door Pattaya om te zien wat er allemaal gaande is

De vertraagde wegwerkzaamheden deze komende in Pattaya afgerond.
Burgemeester Poramet Ngampichet inspecteerde de bouwplaats bij de kruising Paniad Chang op Third Road, die werkzaamheden moest neerleggen vanwege de overstroming als gevolg van een kapotte waterleiding.

Een vertraagd wegwerkzaamhedenproject in Pattaya zal naar verwachting volgende week worden voltooid.

Burgemeester Poramet Ngampichet verwacht Dat de werkzaamheden voor het leggen van nieuwe drainagebuizen onder Soi Paniadchang bij Third Road, dat de vertraging het gevolg was van een kapotte waterleiding die tot overstromingen leidde, een week zou duren. 

De kapotte waterleiding zorgde voor grote wateroverlast.

Totdat het werk klaar is, zullen aannemers doorgaan met het plaatsen van lichten en barrières om ongelukken te voorkomen.

De politie dwingt het winkelend publiek van de Naklua-markt om elders te parkeren
De Burgemeester Poramet Ngampichet van Pattaya inspecteert de vismarkt van Naklua en beheert de parkeersituatie tijdens de lange vakantieperiode.

De politie van Banglamung implementeerde het eerder aangekondigde verkeersbeheerplan van Pattaya voor markten in Naklua.

Politiemajoor Jakkrit Jantakum vertelde dat zijn agenten de automobilisten  die naar de markten van Naklua en Lan Po rijden, waarschuwden dat ze ook bij de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation kunnen parkeren.

De kern van het verkeersprobleem van de markt is onvoldoende parkeergelegenheid.  De politie blokkeerde de parkeerplaats nadat deze vol was en liet toen slechts hetzelfde aantal auto’s binnen als weggereden waren.  Automobilisten die daar niet meer konden parkeren, kregen de tip om bij de Sawang Boriboon te parkeren .

Peuter gered uit een afgesloten auto
Reddingswerkers wachtten niet tot een slotenmaker arriveerde, maar sloegen de ruit van de auto in om het 3-jarige meisje te redden dat opgesloten zat in de bloedhete auto.

Vrijwilligers van de Trikunnatham Chonburi-reddingsstichting wilde niet wachten met het inslaan van het raam van de Honda Jazz om de 3-jarige hevig zwetende peuter te redden.

De moeder van het kind, Suwapat Noolar, 39 jaar, zei dat ze de deur en de sleutels in de auto had opengelaten in een gordijnenwinkel in het Muang District.  Maar haar “Nong Pasa” trok de deur dicht en ging automatisch op slot.

De hotels in Pattaya waren afgelopen weekend voor 80%+ volgeboekt
De hotels in Pattaya hadden een capaciteit van meer dan 80% tijdens de vijfdaagse vakantie, waaronder de heilige dagen van de boeddhistische vastentijd en de tweedaagse Pattaya-marathon.

Khun Sinchai Wattanasartsathorn, hoofd van de Flipper Hotels Group, zei op 15 juli dat de toevoeging van een extra vakantie tussen twee boeddhistische dagen en het weekend de lokale economie een grote boost gaf, aangezien de inwoners van Bangkok de stad ontvluchtten voor een lang weekend.

Van de relatief weinig buitenlandse toeristen blijven Indiërs de kopgroep, gevolgd door West-Europeanen, zo vertelde hij.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!