UPDATE | Vrienden en familie rouwen om het verlies van de overleden zanger “Imm” in Mountain B nachtclub brand in Oost-Thailand.

CHONBURI:- Vrienden en familie rouwen om het verlies van een overleden zanger “Imm” in de Mountain B-brand gisteren in het subdistrict Sattahip, een ongelukkig slachtoffer onder de vele anderen.

Eerder bij Olleke Bolleke in Thailand verschenen:
Er brak plotseling een enorme brand uit in “Mountain B”, een beroemde pub in de wijk Sattahip. Naar verluidt kwamen 14 mensen om het leven, waaronder pubgangers, een zanger en een 17-jarige minderjarige, terwijl minstens 41 mensen gewond raakten.

Nu voor ons bijgewerkte verhaal:
Het volgende bericht was eerder vanochtend, 5 augustus, op sociale media geplaatst:
“Ik ben op zoek naar mijn vriend genaamd “Imm.” Hij is een zanger in de Mountain B pub die net is afgebrand. We kunnen geen contact met hem opnemen. Niemand ziet hem.” Het bericht is naar verluidt op Facebook gepost door een vriend van het slachtoffer in de Mountain B-brand, die op 5/augustus om 1 uur plaatsvond in het subdistrict Sattahip.

Later werd de zanger Imm, khun Chatchai Chuenkha, die naar verluidt was ingehuurd om in de pub te zingen, officieel dood verklaard door de autoriteiten omdat hij was verbrand. Imm was een van de overleden slachtoffers, die verspreid in de nachtclub werden gevonden. Volgens rapporten werden 4 slachtoffers vreselijk op elkaar gestapeld voor een kleine poort aan de voorkant, 3 in een mannentoilet, 1 achter een DJ-booth, 2 achter een kassabalie en 3 voor een kassabalie.

Op het moment van schrijven rouwen vrienden en familie momenteel om het verlies van Imm en eisen dat alle belanghebbenden hun verantwoordelijkheid nemen.

Vanaf deze plaats, wens ik alle Thaise mensen die bij deze tragedie betrokken zijn, alle sterkte toe bij het verwerken van het verlies van hun dierbare en wens alle gewonde personen een spoedig herstel toe.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Illustraties: thansettakij.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!