UPDATE: Vijf buitenlandse verdachten ontvluchten Thailand nadat ze Russisch echtpaar op Koh Samui zouden hebben afgeperst

SURAT THANI:- Vijf buitenlandse verdachten zijn Thailand uit gevlucht nadat ze naar verluidt betrokken waren bij het afpersen van een Russische man voor cryptovaluta op het eiland Samui.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/russische-makelaars-in-zuid-thailand-door-buitenlanders-voor-18-miljoen-baht-afgeperst/

Een van de verdachten in Chonburi, die door de politie alleen werd genoemd als de 37-jarige Mr. Andrey, een Kazachs staatsburger, werd gearresteerd in Chonburi.

Hier de situatie zoals het er nu voorstaat:
‘Big Joke’, de assistent-commissaris van de Thaise politie Surachet Hakpal, vertelde tegen de verzamelde pers dat de overige verdachten Thailand ontvlucht waren.

Er zijn nu arrestatiebevelen uitgevaardigd voor de andere vijf verdachten die Thailand al hebben verlaten:

  1. DHR. SALMAN UMAYEV, 56, Kazachs onderdaan.
  2. DHR. GORBAKOV ASKHAB, 49, Kazachs onderdaan.
  3. DHR. TSCHINGIS AKHMADOV, 39, Duits staatsburger.
  4. DHR. SINGH MICHAEL, 35, Duits staatsburger.
  5. DHR. DANIL UGAY, 42, Russisch staatsburger.

De politie zet haar onderzoek voort om contact op te nemen met Interpol voor een Red Notice en hopelijk samen te werken met de relevante autoriteiten om de verdachten uit te leveren. De Thaise politie heeft niet specifiek aangegeven hoe en wanneer de vijf verdachten Thailand ontvlucht waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!