UPDATE | Politie Pattaya heeft een arrestatiebevel in handen om de moordenaar van khun Rattana op te pakken

PATTAYA:- De rechtbank van Pattaya heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd voor een hoofdverdachte van de moord op een Thaise vrouw in haar appartement j.l. zaterdag 20 mei.

De hoofdverdachte is door de politie van Pattaya geïdentificeerd als de 39-jarige Watcharaphon ​Ansongkram, alias “Kik”,een Thais staatsburger. Hij wordt ervan beschuldigd khun Rattana Thammarak afgelopen weekend fysiek te hebben mishandeld en in haar gehuurde huis aan Soi Chaloemphrakiat vervolgens vermoord.

Volgens de politie had “Kik” waarschijnlijk een relatie met het slachtoffer.

Hoewel er nog geen exacte details over hem beschikbaar zijn, zou hij de laatste persoon zijn die met haar in haar kamer werd gezien voordat haar lichaam op 20 mei werd ontdekt, aldus de politie.

Uit de autopsie van de overledene bleek dat mevrouw Rattana eenmaal achter haar rechteroor was gestoken, eenmaal aan de linkerkant van haar nek, vijfmaal in het gezicht, driemaal in de linkerschouder en eenmaal in de linkerhand.

Haar lichaam was al in ontbinding toen het werd ontdekt.

Gisteren, 21 mei, kwam haar 59-jarige moeder, khun Samran Thammarak, en enkele familieleden naar de kamer van het slachtoffer om een ​​religieus ritueel uit te voeren om de geest van de overledene naar huis te brengen.

Khun Samran gaf een interview waarin ze verklaarde dat haar dochter afwijkend gedrag vertoonde nadat ze begon te werken in een niet-gespecificeerde bar in Pattaya.

Rattana vroeg haar moeder vaak om haar geld over te maken, omdat ze beweerde dat ze verwondingen aan haar gezicht had en niet kon werken omdat ze werd lastiggevallen. Tijdens de telefoongesprekken hoorde de moeder vaak Thaise mannenstemmen met haar dochter.

Met betrekking tot de mannelijke metgezel van haar dochter, Kik, verklaarde khun Samran dat ze hem nooit persoonlijk heeft ontmoet, maar zich ervan bewust was dat haar dochter heel veel van hem hield.

Ze gaf ook helaas toe dat ze goed op de hoogte was van de drugsverslaving van haar dochter, ondanks verschillende mislukte pogingen om haar te laten afkicken.

De familie van het slachtoffer helpt bij het verwijderen van de bezittingen van hun dochter uit haar kamer.

Volgens de politie van Pattaya zou het motief van de verdachte persoonlijke relaties of drugs kunnen zijn. Kijk is momenteel op de vlucht en de politie van Pattaya probeert hem op te sporen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!