UPDATE | Man in Pattaya bekent dat hij zichzelf met een fruitmes heeft neergestoken

PATTAYA:- Een steekpartij na een verjaardagdineetje kreeg een hele andere wending dan tot nu toe werd geaccepteerd. Een dure vrouw zou een fruitmes van 20 cm. hebben gepakt om haar man neer te steken.

Lees eerst> https://ollekebolleke.info/jaloerse-vrouw-in-pattaya-steekt-na-verjaardagsetentje-haar-man-neer-omdat-hij-stiekem-naar-een-meisje-gezien-had/

Het bizarre incident vond plaats in Soi 8 van de Pattaya Tai Soi 8 in de wijkgemeente Nongprue zoals al in de vorige reportage wordt gemeld.

Gisteren in de middag bezochten verslaggevers naar Soi 8 om dit opmerkelijke incident met de 34-jarige slachtoffer, de Cambodjaanse khun Win Da te bespreken. De man was na behandeling en bevestiging van het wonder door de dokter van het ziekenhuis naar huis gestuurd om thuis te herstellen.

Tijdens het openhartig gesprek van de verslaggevers met Khun Win, kreeg hij plots tranen in de ogen en bekend dat hij zelf het fruitmes had gepakt om zichzelf te verwonderen. Hij kon het niet aan dat zijn vriendin in woede ontstoken was, omdat hij naar een dame aan een andere tafel had zitten lonken.

Het was zelfs zo, dat voordat hij zichzelf in de borst te steken probeerde, zijn vriendin het mes af te pakken had. Tijdens deze schermutseling kwam het mes in zijn pols terecht en ontstond er een gapende wonder.

Zijn vriendin rende het huis uit om hulp te halen, daarna de man de kamer ontvluchte, eenmaal op straat had hij geen energie meer en zakte midden op straat in elkaar.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!