UPDATE | Het vermoorde stel in Noordoost-Thailand geïdentificeerd als dat van een Nigeriaanse man en Vietnamese vrouw

NAKHON RATCHASIMA:- In een belangrijke voortgang van een moordzaak waarbij het stel vorige week naakt begraven in een gemeenschapsbos in de provincie Korat werd gevonden, zei de politie vandaag dat ze hen hebben geïdentificeerd als dat van een Nigeriaanse man en een Vietnamese vrouw.

De plv. hoofdcommissaris van de Nationale Politie generaal Suchart Teerasawat vloog samen met het hoofd van het immigratiebureau generaal Sompong Chingduang, per helikopter naar Korat om deze zaak te volgen en hield een ontmoeting met belangrijke politie-eenheden die het onderzoek uitvoerden.

Na een uur praten vertelde generaal Suchart dat het het team gelukt was om de fabrikant van het silicium in het lichaam van de vrouw op te sporen. Dit werd vervolgens herleid tot een niet nader genoemd bedrijf dat zei dat de silicon borstvergroting door hen onder batch 19060170 met in totaal 340 cc en naar Vietnam was gestuurd.

De politie nam vervolgens contact op met de Vietnamese ambassade om de vingerafdrukken van de dode vrouw te controleren en ze zeiden later dat ze overeenkwamen met die van een 33-jarige Vietnamese vrouw.

Ook werden de vingerafdrukken van de overleden man onderzocht met als resultaat dat ze overeenkwamen met die van een 38-jarige Nigeriaanse man.

De Thaise politie blijft werken aan het oplossen van deze brute moordzaak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: thainewsroom.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!