UPDATE | Het lichaam van tweede verdronken toerist voor Koh Chang geborgen

TRAT: Het lichaam van een Fransman die werd vermist sinds hij en een Spaanse metgezellin waarvan al was bevestigd dat zij in de ruwe zee bij Koh Chang’s Lonely Beach was verdronken is nu ook gevonden.

De Fransman werd alleen geïdentificeerd als 22-jarige Mr. Ramkurran en de 21-jarige Spaanse vrouw als Clara Crospo Canellas.

De Spaanse vrouw werd afgelopen zondags omstreeks 8.10 uur verdronken in zee aangetroffen en aan land gebracht.  Vanwege het slechte weer moest de zoektocht worden gestaakt.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/1-toerist-verdronken-en-een-andere-nog-steeds-op-ko-chang-vermist/

Toen de zoektocht werd hervat, gingen ongeveer 20 reddingswerkers vanaf het strand de zee in en kamden het gebied uit, ongeveer 40 meter van de kust.  Ze vonden uiteindelijke het lichaam van de vermiste Fransman.

Khun Termak, de kamnam, zei dat Koh Chang nog steeds werd geteisterd door hevige regen en sterke golven.  Toeristen mogen op dit moment niet in zee gaan zwemmen, vooral niet vanaf een plek waar een rode vlag was opgehangen, zei hij.

Het districtshoofd, khun Sirisak Udomchok verklaatrevde ambassades van Frankrijk en Spanje regelingen zouden treffen om de lichamen evacueren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Khmer Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!