UPDATE | Het gaat goed met de gewonde “Kwak Rak” op de intensive care afdeling van Tropical Garden “Nong Nooch” in Pattaya

PATTAYA:- De drie maanden oude wilde olifant die eind vorige maand in Chanthaburi werd gevonden met ernstig beenletsel vertoont positieve tekenen van herstel, zei een dierenarts gisteren.

“Fah Sai”, voorheen bekend als “Kwak Rak”, werd een week geleden gevonden met acht gruwelijke schotwonden op haar linkervoorbeen en een bijna afgescheurde rechterenkel door een strik in Chanthaburi’s Khao Sib Ha Chan National Park-gebied.

Het ongelukkige beestje werd vervolgens donderdag naar de tropische tuin Nong Nooch in de provincie Chonburi gebracht om te worden verzorgd door een team van dierenartsen van het Nern Plub Wan Animal Hospital in Pattaya.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/drie-maanden-oud-babyolifantje-op-intensive-care-na-in-haar-dij-geschoten-te-zijn/

Een dierenarts vertelde gisteren tegen verslaggevers dat de jonge olifant geleidelijk herstelt en goed reageert op haar verzorgers.  De dierenartsen hebben een tijdelijke schuimprothese voor haar gebouwd om haar gewonde enkel te ondersteunen, die voortdurend wordt gemedicineerd, schoongemaakt en laserbehandeling krijgt om pijn te verminderen en weefselregeneratie te versnellen.

Het team zegt dat Fah Sai nauwlettend moet worden gevolgd en dat haar bloedmonsters regelmatig moeten worden getest om er zeker van te zijn dat er geen infectie is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!