De rijke jongeren in Thailand wenden zich tot de ‘e-ganja’ in plaats van aan de waterpijp te lurken

THAILAND:- Sommige creatieve ondernemers hebben de technologie van e-sigaretten aangepast om online “e-ganja” te produceren en te verkopen voor ongeveer 3.000 baht per set.

Een 22-jarig meisje uit Chiang Mai, dat zichzelf alleen als “Min” identificeerde, zei dat het nieuwe product populair was geworden onder rijke jongeren die marihuana willen roken, maar niet van de rook of geur van brandende rauwe bladeren of bloemen houden.

Khun Min zei dat e-ganja alleen voor 3.000 baht online kan worden gekocht.  De set is gemaakt van cannabisolie in een roker, die eruitziet als een fles met een ingebouwde oplaadbare elektronische verdamper die de olie oplost om te inhaleren. Met hoeveelheid e-ganja-in het buisje kan twee tot drie weken gerookt worden, zei ze.

Khun Min beweerde dat ze had gehoord dat sommige jonge zakenlieden ook recreatief e-ganja gebruikten, omdat het overal gerookt kon worden zonder dat de rook of geur anderen zou aantasten.

Eerder kondigde het ministerie van Volksgezondheid een verbod aan op het roken van ganja in het openbaar, waarbij zowel de rook als de geur van marihuana of hennep tot ‘openbare overlast’ werd verklaard.

Vóór de komst van e-ganja verkochten veel verkopers gemalen marihuanabladeren en bloemen verpakt in sigarettenpapier of pakjes bloemen van de plant om te roken via de “Bongs” (waterpijpen).

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!