UPDATE | Chinese man gearresteerd na het neerschieten van politieagenten in Pattaya

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Volgens de Daily News ligt kapitein Phanthep Sribunnak na de schietpartij in Huay Yai in coma. Sergeant majoor  Kreetha Thipnet raakte ook gewone met een schot in zijn rechterbeen, hoewel rapporten al zeggen dat hij “buiten gevaar” is.

Een Chinese man, met het staatsburgerschap in Saint Kitts en Nevis, zit vast na het neerschieten en verwonden van 2 politieagenten in Pattaya die hem probeerden aan te spreken vanwege een online goksyndicaat.  

De 35-jarige Jang Yang (volgens sommige media 34 jaar oud) trok een machinegeweer te voorschijn toen de politie aan de deur van het landhuis in Huay Yai stond en opende het vuur.

Binnen zeer korte was een speciale politie-taskforce van de SWAT gealarmeerd en aanwezig, zijn stormden het pand binnen en arresteerden hem na de schietpartij.  8 andere mensen, waaronder 5 Chinese staatsburgers en 2 dienstmeisjes, werden ook aangehouden.  Jang is beschuldigd van het neerschieten van 2 politieagenten

De 41-jarige Natthawut Donchaisong, een tuinman, vertelde de Bangkok Post dat hij gras aan het maaien was voor het huis toen de politie in meerdere auto’s arriveerde en het huis naderde.  Hij zei dat hij ze 2 keer op de glazen deur hoorde kloppen, en toen hoorde hij minstens 10 geweerschoten vanuit het huis.  In paniek rende de tuinman weg en Verstopte zich achter het huis.

 Een niet bij naam genoemde politiebron in Pattaya zegt dat het team ter plaatse meer dan 18 miljoen baht in contanten en activa in beslag heeft genomen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiang Rai Times

Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!