UPDATE | 9 jongens door hun voetbalcoach in Noordoost-Thailand verkracht

UDON THANI:- Het aantal jongens dat naar verluidt is verkracht door hun voetbalcoach en teamsponsor in de provincie Udon Thani, is volgens de politie en een stichting gestegen naar negen.

De laatste informatie werd gisteren gedeeld tijdens een bijeenkomst tussen ambtenaren en khun Pavena Hongsakula, voorzitster van de Pavena Foundation for Women and Children, in Udon Thani. De politie en anderen op de bijeenkomst zeiden dat de ouders van een andere jongen een soortgelijke klacht hadden ingediend als die van zeven medevoetballers op een basisschool in Kumphawapi County.

Lees ook> https://ollekebolleke.info/de-schoolcoach-en-sponsor-in-udon-thani-worden-geconfronteerd-met-verdere-aanklachten-wegens-kindermisbruik/

Naast de acht vermeende slachtoffers heeft de politie nog een minderjarige jongen, die in een videoclip te zien is, geĆÆdentificeerd en ondervraagd. Alle slachtoffers waren tussen de 10 en 13 jaar oud.

Khun Pavena zei dat de onderwijsautoriteiten maatregelen zouden nemen om verder misbruik te voorkomen en de veiligheid van kinderen te garanderen, en dat het ministerie van Justitie elk slachtoffer een schadevergoeding van 55.000 baht zou bieden.

Khun Thee Pawangkanan, plv.  secretaris van de Basic Education Commission, zei dat een lerares die de misbruikzaak bij de stichting had aangekaart, werd bedreigd en daarom voor haar veiligheid naar een andere locatie werd overgebracht.

De coach zou de jonge voetballertjes hebben overgehaald om bij hen te blijven en de jongens later seksueel hebben misbruikt.

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!