UPDATE | 2.112 nieuwe infecties en 15 Covid-gerelateerde sterfgevallen

~DE COVID19 ONTWIKKELING IN THAILAND~

BANGKOK:- Volgens het Thaise ministerie van Volksgezondheid zijn er in de afgelopen 24 uur 2.112 nieuwe Covid19 infecties aan het licht gekomen, ook zouden er 15 mensen in dit tijdsbestek aan de Covid-gerelateerde symptomen zijn overleden.

Ondertussen heeft de Charoen Pokphand Group zich bereidt verklaard met te helpen met de Covid19 uitbraak in de sloppenwijk Klong Toey, dat zich tussen Sukhumvit Road en de Chao Phraya bevindt.

Ze hebben een massale vaccinatieschema gelanceerd om de inspanningen van de BMA te ondersteunen met een massale vaccinatiefaciliteit in Lotus Rama IV met als doel 1.000 mensen per dag te vaccineren.  

Het enorme conglomeraat van de agro-industrie voorziet ook in voedselvoorziening voor wel 200 huishoudens en helpt bij het coördineren van betere communicatie en internet tussen de gemeenschap.  De leefomstandigheden met een hoge dichtheid bieden onderdak aan ongeveer 90.000 mensen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!