Undercover operatie nodig om een jong luipaard kitten uit de klauwen van een Indiase handelaar uit Bangkok te redden

~IEMAND UIT DE TENT LOKKEN~
(Iemand uitdagen iets ondoordachts te doen/zeggen)

BANGKOK:- Het Departement van Nationale parken, afdeling fauna en flora heef eerder deze week een luipaardkatje onder haar hoede genomen, nadat een vermeende illegale handelaar het dier probeerde te verhandelen, de ma is gearresteerd.

De politie lokte de vermeende Indiase handelaar – Manimaran Ramsamy uit zijn tent, door een jong luipaard kitten te bestellen. De man werd gearresteerd bij een benzinestation in de wijk Bang Khun Thian in Bangkok.

Dezelfde dag werd het kitten naar de DNP gebracht voor de juiste verzorging.  Bij een eerste inspectie bleek dat het kitten nog geen maand oud was.  Het was een reutje  en was erg bang vanwege de eerdere behandeling.

De Facebook-pagina van DNP zei dat de functionarissen het luipaard tijdelijk in een groot veld hadden vrijgelaten, in een poging zijn angst te beteugelen.  Na een grondige controle van de gezondheid, wordt het dier verplaatst naar een fokcentrum voor dieren in het kader van de DNP.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: today.line.me
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: today.line.me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!