Uit onderzoek is gebleken dat de meerderheid van de Thais verkiest om volgend jaar in eigen land op vakantie te gaan

THAILAND:- De meeste Thais gaan volgend jaar op vakantie in het land omdat de reistijd korter en veiliger is, zo blijkt uit een recent onderzoek van creditcardaanbieder Visa.

Meer dan de helft van de respondenten (51 procent) zei dat ze liever in Thailand bleven, hoewel 23 procent dapper genoeg leek om buitenlandse reizen te plannen.

Het onderzoek bracht ook de drie belangrijkste factoren aan het licht die het Thais comfortabel maken om weer op reis te gaan: gevaccineerd zijn (67 procent), een daling van het aantal besmettingen wereldwijd (55 procent) en de beschikbaarheid van een Covid-19-verzekering (41 procent).  ).

Khun Suripong Tantiyanon, de manager van Visa Thailand, zei dat mensen nog steeds voorzichtig zijn met reizen en veel liever kiezen voor een veiligere en meer vertrouwde bestemming.  Hij adviseerde toeristenbureaus in heel Thailand om zich op deze kwesties te concentreren wanneer ze zich voorbereiden om weer toeristen te verwelkomen.

Ondertussen is Japan de meest populaire overzeese bestemming voor Thais, gevolgd door China, Australië, Zuid-Korea, Canada en Frankrijk.

Wat de reisvraag betreft, zei 48 procent dat ze graag door een “reisbubbel” zouden willen reizen, maar niet in de nabije toekomst.  Een derde of 33 procent zei dat ze reizen zouden gaan boeken zodra er een reisbubbel is gelanceerd, terwijl de rest zei dat ze veel liever in Thailand zouden blijven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!