Tweede motorrijder sterft in minder dan twee weken na een val in een naar verluidt ongemarkeerde grote wegenbouwkuil in Chonburi

~REGIO NIEUWS~

CHONBURI:- Afgelopen weekend is er weer een motorrijder om het lever gekomen nadat hij met zijn motor in een diepe onbeveiligde wegenbouwkuil in Ban Bueng reed.

De politie van Klong Giw werd het afgelopen weekend op de hoogte gebracht van het ongeval op weg nummer 331 van Sattahip naar Chacherngsao.

De politie  kwam ter plaatse en vonden het lichaam van de 25-jarige Khun Jetsada Salee, in een bouwput put van 6 meter breed, 1,5 meter diep en 10 meter lang. De put leek op generlei wijze afgezet te zijn, geen road barrières, hekken en of waarschuwingsbord en dat terwijl amper twee weken geleden zich een een soortgelijk ongeval had voorgedaan.

De politie van Ban Bueng vond de beschadigde motor van de bestuurder vlakbij in de gedeeltelijk onder water gelegen bouwput.  De politie geloofde dat de man minstens zes uur eerder gestorven was voordat zijn lichaam werd teruggevonden.

 Zijn moeder, de 54-jarige Khun Somphon Meepan, vertelde: “Mijn zoon reed gewoonlijk dagelijks vanuit Ban Bueng naar zijn werk in Rayong.  Hij was de belangrijkste persoon in onze familie die de kost verdiende om ons te onderhouden. “

 “Er moet iemand zijn die verantwoordelijk voor zijn dood kan worden gehouden, en tenminste moet betalen voor het overlijden en de begrafeniskosten van mijn zoon.” Zo meent de verdrietige moeder.

Op 6 april j.l. stierf een andere motorrijder terwijl zijn passagier ernstig gewond was geraakt nadat ze met hun motor dezelfde grote wegenbouwkuil in Ban Bueng hadden gereden.  De autoriteiten zeiden dat ze het incident zouden onderzoeken, maar de put bleef onberoerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!