Twee Oegandese vrouwen beschuldigd van diefstal bij een Canadese man in Pattaya

PATTAYA:- Naar aanleiding van een klacht van een Canadese toerist dat twee Oegandese vrouwen bijna 100.000 baht uit zijn hotelkamer-kluis hadden gestolen nadat hij hen bij hem op de kamer had uitgenodigd, arresteerde de politie van Pattaya hen gisteravond, maar ze ontkenden de beschuldiging.

De politie van bureau Banglamung en leden van de immigratiedienst arresteerden de 28-jarige Mariam en de 28-jarige Sheba, in een hotel in het Khao Phra Tamnak-gebied, Zuid-Pattaya, nadat ze een arrestatiebevel hadden gekregen van het provinciale gerechtshof van Pattaya op beschuldiging van het gezamenlijk plegen van een nachtelijke diefstal.

De Canadese man, alleen geïdentificeerd als Mr. Khalid, vertelde de politie dat hij op 10 juni,  in Walking Street van een drankje genoot en de twee Afrikaanse vrouwen uitnodigde om met hem in zijn hotelkamer in Naklua nog wat drankjes te drinken onderwijl zelf van elkaar genoten en bood hen elk 2.000 baht te betalen voor deze rendez vous.

Hij verloor echter “zomaar” het bewustzijn en viel in slaap, maar toen hij wakker werd, ontdekte hij dat ongeveer 90.000 baht in zowel Thaise als buitenlandse valuta die hij in de kluis had gelegd, ontbrak en hij was ervan overtuigd dat de twee vrouwen het hadden gestolen.

Na het verkrijgen van een arrestatiebevel ontdekte de politie dat de twee Afrikaanse vrouwen zich schuilhielden in een hotel in het Khao Phra Tamnak-gebied en arresteerde hen daar. Ze konden belangrijk bewijsmateriaal in beslag nemen, zoals de kleding en pruiken die ze die avond droegen.

De twee verdachten ontkenden de beschuldiging en voerden aan dat ze geen sekswerkers waren, zoals beweerd door het slachtoffer, van wie ze zeiden dat hij die avond erg dronken was en hen had ingehuurd om hem een ​​ontspannende massage te geven.

De politie gelooft de twee vrouwen echter niet omdat ze bewijsmateriaal hadden verzameld, waaronder camerabeelden en andere items, en deze zeker in verband konden brengen met de diefstal.

Zij zijn aangehouden en zullen volgens de wet worden vervolgd.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Twee Oegandese vrouwen beschuldigd van diefstal bij een Canadese man in Pattaya”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!