Twee Nigerianen betrapt op illegale grensoverschrijding in Thailand

 
SA KAEO:- Twee Nigerianen zijn deze week door Sa Kaeo-soldaten gearresteerd voor het illegaal oversteken van de grens in het district Ta Phraya.

Ze werden gepakt door het 12th Ranger Forces Regiment toen ze bij Ban Noen Somboon een grenspad naar Thailand overstaken.

Beiden zeiden dat ze 35 jaar oud waren.  Ze beweerden ook dat ze twee jaar lang een kledingwinkel hadden in Phnom Penh.  Één van hen onthulde dat hij zijn visum wilde verlengen, terwijl de ander een nieuw paspoort wilde krijgen omdat hij beweerde dat hij het kwijt was geraakt.

Ze zeiden dat er geen Nigeriaanse ambassade in Cambodja was, dus wilden ze naar de ambassade in Bangkok op Sukhumvit 61.

De twee werden gescreend op Covid-19, vooral de nieuwe Omicron-variant, en hun temperatuur was normaal.

Ze werden naar het politiebureau van Ta Phraya gestuurd voor juridische stappen.  De Nigeriaanse ambassade is geïnformeerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!