Twee massagesalons in de Arnhemse Steenstraat tijdelijk dicht vanwege ‘happy ending’

ARNHEM:- Burgemeester Ahmed Marcouch heeft twee Thaise massagesalons in de Arnhemse Steenstraat gesloten, omdat er seksuele handelingen werden aanboden. Het is niet voor het eerst dat Marcouch massagesalons sluit.

Bezoeken van mystery guests maakten duidelijk dat masseuses aanboden om seksuele handelingen te verrichten. De mannen deden zich voor als klant en kregen tijdens de massage van de masseuses de vraag of zij voor 50 euro extra hun geslachtsdeel moest masseren.

Sperma in de massagehokjes
Op 17 november volgde een controle van het Arnhemse interventieteam, bestaand uit politie, gemeentelijke handhavers, vreemdelingenpolitie, de arbeidsinpectie en Forensische Opsporing. Deze laatste dienst vond sperma in twee massagehokjes. Er was voor de burgemeester voldoende bewijs dat de salons zonder vergunning als een seksinrichting werden geëxploiteerd.

Een van de twee eigenaren wilde de sluiting tegengaan en zette de stap naar de voorzieningenrechter. Zij is in het ongelijk gesteld. Behalve het aanbieden van seksuele handelingen verweet de voorzieningenrechter de eigenaar dat zij twee medewerksters zonder werkvergunning liet werken. Bij de controle probeerde één van de vrouwen via een achterdeur de salon te verlaten. Ze liep recht in de armen van twee agenten die daar stonden te posten.

Elf euro per uur
De masseuses kregen 11 euro voor een massage van één uur. Soms maakten zij dagen van twaalf uur. Als zij geen klant hadden, deden ze schoonmaakwerkzaamheden. Maar kregen daar niet voor betaald.

Een jaar geleden was er ook een grote controle bij massagesalons in de Steenstraat. Ook toen sloot Marcouch enkele salons voor enkele maanden. Een van de eigenaren stapte naar de rechter en wist de sluiting terug te draaien. Een andere salon op de hoek van de Steenstraat met de Driekoningenstraat is gestopt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Eric van der Vegt
Bron: Div. media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!