Twee managers van de Maya Music Entertainment Company in Hua Hin veroordeelt tot gevangenisstraf

HUA HIN:- De provinciale rechtbank van Prachuap Khiri Khan heeft twee managers van het horecabedrijf “Maya” veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf zonder voorwaardelijke vrijlating.  In de kroeg vond in maart een illegaal concert plaats dat resulteerde in een wijde verspreiding van het Covid19 virus. Meer dan 1.000 mensen liepen het virus op. 

De Maya Music Entertainment Company, die eigenaar is van de pub, kreeg ook een boete van 40.000 baht voor het overtreden van de Communicable Disease Act, terwijl de twee directeuren elk een boete van 20.000 baht kregen.  Beiden werden voorlopig vrijgelaten op borgtocht van elk 30.000 baht.  

Het concert met Joey Boy vond plaats op de avond van 30 maart en werd bijgewoond door ongeveer 1.500 voornamelijk jonge mensen.  Uiteindelijk werden meer dan 1.000 Covid-19-gevallen gelinkt aan de kroeg.  Na het concert werden de plv. hoofd van het district Hua Hin van het district Kui Buri en de commissaris van politie van Hua Hin overgeplaatst naar een inactieve functie bij het Operations Center van de Provinciale Politie. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: newsdirectory 
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: newsdirectory3.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!