Regering van Thailand heeft bijna 1 miljoen mensen geregistreerd die cannabis willen kweken

BANGKOK:-  De Food and Drug Administration, het FDA heeft bijna één miljoen elektronische certificaten uitgegeven aan mensen die een vergunning aangevraagd hebben om cannabis te telen, dit na de legalisatie van cannabis en hennep op 9 juni.

Tot het afgelopen weekend hadden in totaal 983.557 mensen zich via de app ​“ปลูกกัญ” (Plook Ganja of Plant Ganja) geregistreerd om cannabis en hennep te kweken, zo meldde de FDA.

In totaal heeft de FDA elektronische certificaten uitgegeven aan 952.766 geregistreerde personen die cannabis willen kweken en 30.791 anderen die hennep willen kweken.

Tot op heden is de app 43.531.846 keer gedownload nadat de FDA de online registratie opende.

Vanwege de overweldigende vraag naar registratie heeft het bureau later een andere website opgezet, https://plookganjaweb.fda.moph…, eigelijk voor hetzelfde doel.

De secretaris-generaal van de FDA, dr.  Paisarn Dunkum zei eerder dat mensen, als ze eenmaal geregistreerd zijn, in staat zullen zijn om cannabis en hennep te kweken en te gebruiken voor het verbeteren van hun eigen gezondheid, het maken van traditionele medicijnen en voor commerciële en industriële doeleinden.

Ook mogen mensen delen van hennep en cannabis verwerken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!