Twee Indiase Covid19 geïnfecteerden personen uiteindelijk in Lerdsin-ziekenhuis van Bangkok gevonden

BANGKOK:- Twee Indiase reizigers naar wie het openbare gezondheidsbureau van Chonburi sinds dinsdag (4 januari) naarstig op ​​zoek was nadat ze positief op Covid19 virus waren getest, werden behandeld in het Lerdsin-ziekenhuis in het Bangrak-district van Bangkok, zo liet het plv. hoofd van de toeristenpolitie, generaal Aphichart Suriboonya gisteravond weten.

“De toeristenpolitie heeft de Indiase ambassade in Thailand direct op de hoogte gebracht zodra we hoorden waar ze verbleven”, zei hij.  “We willen alle verwante partijen zowel in Chonburi als Bangkok bedanken die hebben geholpen bij het lokaliseren van de reizigers.”

Ondertussen plaatste het Lerdsin Hospital gisteravond  op Facebook dat: “De twee Indiase staatsburgers die de autoriteiten van Chonburi zochten, zijn opgenomen in het Lerdsin Hospital.  Ze worden nauwlettend gevolgd door medische professionals terwijl ze de standaard Covid-19-behandeling kregen.”

Dr. Apirat Katanyutanon, hoofd van het Chonburi Public Health Office, verklaarde gistermorgen dat Ankit Sejwal, 30, en Preeti Panwar, 32, Thailand onder het Test & Go-schema het land waren binnengekomen en bij aankomst negatief getest waren.  Ze wisten echter niet dat ze positief testten in daaropvolgende RT-PCR-tests, wat het kantoor ertoe bracht de zoektocht te starten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!