Twee in staat van ontbinding zijnde lichamen in een zeecontainer in Bangkok aangetroffen

BANGKOK:- Gisteren zijn twee ontbonden lichamen van een man en een vrouw in een zeecontainer op het Lat Krabang Industrial Estate in Bangkok gevonden.

Een team van de Ruamkatanyu Foundation werd gisteren om 5 uur op de hoogte gebracht van de gruwelijke ontdekking en haastte zich naar de plaats van het ICD-magazijn op het Lat Krabang Industrial Estate in het district Lat Krabang van de hoofdstad.

In een zeecontainer werden twee lichamen gevonden, die zich in staat van ontbinding bevonden. Het schip zou op 24 september vanuit de Filippijnen vertrokken zijn en 28 september in Bangkok aangemeerd zijn.

De lijken behoorden toe aan een man en een vrouw, die beiden niet konden worden geïdentificeerd. Ze werden aangetroffen bij de deur van de lege container, zonder identificatiedocumenten. Op basis van de toestand van de lichamen is het waarschijnlijk dat ze al meer dan een week overleden zijn, aldus een forensisch team.

De lichamen werden naar het politieziekenhuis van Bangkok gestuurd om postmortemonderzoek te ondergaan. De politie probeert vanaf het moment van schrijven contact op te nemen met de eigenaar van het schip en er zal een uitgebreid  onderzoek plaatsvinden.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!