Twee gloednieuwe villas op Pratumnak gesloopt en vervangen door twee identieke villa’s

~GEKROESD HAAR, GEKRULDE ZINNEN~
(Vreemdelingen hebben andere zeden en gewoonten)

PATTAYA:- Een buitenlandse man in Pattaya liet twee 2 gloednieuwe villa’s slope. die hij onlangs heeft gekocht voor meer dan 46 miljoen baht, waarmee hij de weg vrijmaakte voor de excentrieke architect, Mario Kleff, die vervolgens twee nieuwe panden ontwierp en met dezelfde gevel liet bouwen.

De eigenaar van het pand in de Majestic Residence in Pattaya op Pratumnak Hill zei: “Ik hou van de locatie, maar ik wil een huis met wat meer creativiteit en flair.  Ik heb in Mario zeker de juiste man voor de taak gevonden. “

De buitenkant van het pand moet passen bij de rest in de woning, maar het interieurontwerp en de algemene constructie worden uitsluitend overgelaten aan mijn architect Mario kleff.  Deze 52-jarige Thaise staatsburger, oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, is een beetje een lokale beroemdheid.  Hij was in 2019 in de openbaarheid na gesprekken over de vraag of zijn luipaarden – Fasai en Typhoon – legaal mochten zijn als huisdieren.  Later werd door een Thaise rechtbank bepaald dat het eigendom volledig legaal is.

Mario leeft wat hij een ‘high-performance lifestyle’ noemt.  Naast zijn werk bij het ontwerpen van gebouwen en huizen, heeft hij aangepaste motorfietsen ontworpen, waaronder een fiets met een speciaal gemaakte krachtige motor die hij de ‘Thailanddraak’ noemt.

Als CEO van de in Thailand gevestigde Wandeegroup, is Mario trots op zijn “cellular beam” -technologie en zegt dat de Wandeegroup de technologie voor het eerst in Thailand introduceerde in 2007. Op de website van het bedrijf staat dat de cellulaire bundels 20 tot zelfs 40 meter overspannen  zonder kolom ertussen, het zou een van Mario’s “innovaties” zijn.

Het Majestic Residence-project is het eerste voor de Wandeegroup sinds 2017. Het hoofdkantoor in de wijk Banglamunag was gesloten en Mario verhuisde met zijn vrouw naar Chiang Mai om meer tijd met hun luipaarden door te brengen.  Mario zegt dat dit project een “comeback” is voor het team, zegt hij, vooral nadat de Covid-19-pandemie een vertraging veroorzaakte voor de bouwprojecten in Pattaya.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke zal dit (ver) bouwproject de komende maanden op de voet voor u gaan volgen – dus hou uw nieuwsbeer in de gaten, voor nu alvast de eerste update: de dakpannen zijn verwijderd!

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Eén gedachte over “Twee gloednieuwe villas op Pratumnak gesloopt en vervangen door twee identieke villa’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!