Twee bejaarde Thaise knarren van 69 en 72 jaar vechten in Buriram om de hand van een 31-jarige vrouw

~IN LIEFDE EN OORLOG IS ALLES GEOORLOOFD~
(In bepaalde situaties mag alles)

BURIRAM:- Een ‘menage a trois’  tussen 2 oudere mannen en een 31-jarige vrouw in Buriram mondde uit in een schietpartij, later zei de Thaise jongere schone niets voor beide bejaarde mannen te voelen. Ze had net een liefdesbreuk achter de rug en had er voorlopig even tabak van.

Commissaris Pongsakorn Ornsaluay van Het Satuek-district, in de provincie Buriram, ontving een melding nadat een persoon was neergeschoten en onverwijld naar het Satuek-ziekenhuis was gebracht.

De politie ontdekten dat de 69-jarige Samran in zijn rechterbeen was geschoten en op het punt stond een operatie te ondergaan om de kogel te verwijderen in het Buriram-ziekenhuis.  

De politie bracht de 72-jarige Thongpun, de hoofdverdachte, voor onderzoek naar het politiebureau van Satuek.  Thongpun verklaarde dat hij Samran niet had neergeschoten.  Hij verklaarde ook dat er geen persoonlijke problemen zijn met Samran.  Er is een vrouw genaamd Namfon waar hij niets om geeft, hoewel hij haar in het verleden wel geld had gegeven.

 De 31-jarige Namfon verklaarde dat ze het net 2 maanden geleden uitgemaakt had met haar vriend.  Samran en Thongpun hebben allebei hun vrouw verloren en proberen door allerlei vleierijen in haar liefdesleven te komen.

Niet lang voor het incident vroeg de 69-jarige Samran, nog aan Namfon om het huis van Thongpun nooit te bezoeken.  Ze denkt dat ze hebben gevochten en dat een van hen de ander heeft neergeschoten.  

Khun Namfon weet dat ze allebei jaloers op haar zijn en de datum van het incident is ook haar verjaardag.  Namfon voelt niets voor de beide oudere mannen, ook zij wil geen toekomst met hen.  Ze vertelde niet dat Thongpun haar financieel heeft geholpen.  De politie zal het onderzoek naar beide mannen voortzetten om erachter te komen wat er is gebeurd en of Thongpun de persoon was die Samran neerschoot op de datum van het incident.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!