Tuk Tuk rijdt een tuin in het Gelderse Kesteren in, waarbij een dodelijk slachtoffer en gewonden te betreuren waren

~MEN MOET RIJDEN EN OMZIEN~
(Men moet voorzichtig te werk gaan)

NEDERLAND:- In de Gelderse plaats Kesteren is vrijdag een persoon omgekomen doordat een tuktuk van de weg is geraakt, meldt de politie. Drie anderen zijn gewond geraakt.

De tuktuk raakte rond 19.20 uur van de Rijnbandijk en belandde volgens De Gelderlander in een tuin. Het is niet bekend of de dode en gewonden allen inzittenden van de tuktuk waren of dat het ook gaat om mensen die in de tuin zaten.

De hulpdiensten rukten met onder meer vijf ambulances en twee traumahelikopters uit. Een van de helikopters is bij de plek van het ongeval geland.

Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een eenzijdig ongeluk, maar er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht. De brandweer heeft schermen geplaatst rond de plek van het ongeval.

Drie jaar geleden vond er in Ingen, nog geen 10 kilometer verderop, ook een dodelijk ongeval met een tuktuk plaats. Toen kwam een 58-jarige vrouw om het leven.

De plek waar de tuk tuk door het hek naar beneden reed.

Een tuktuk is een gemotoriseerde, vaak overdekte driewieler. Met name in Aziatische landen zijn tuktuks een veelgebruikt vervoermiddel, omdat ze zeer wendbaar zijn in het vaak drukke verkeer in steden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het Brabants Dagblad gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Branbants Dagblad 
Content: Olleke Bolleke in Nederland
Bron: BD.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!