Trefpunt Azië stopt per vandaag mee!

~VEEL GEWRIJF EN GESCHRIJF~
(Eindeloze gedachtewisselingen)

PATTAYA:- Deze morgen trok het onderstaande berichtje de aandacht van uw nieuwsbeer, het eerst wat bij mij opkwam ….wat jammer.  Ik heb Hans Geleijnse, auteur van het eerste uur en medeoprichter van het voorheen hetende Trefpunt Thailand als een zeer vriendelijke (oud) journalist leren kennen, die de juiste woorden wist te treffen om zeer interessante reportages te schrijven. Een paar jaar geleden is Hans en zijn gezin i.v.m. de gezondheid van Hans in Nederland teruggekomen en heeft Hans zijn pen niet meer in de inkt mogen dopen door progressie van zijn oogziekte.

Ik wil Hans en zijn naaste collega’s van het eerste uur bedanken voor hun publicaties in de loop der jaren, het was helemaal TOP

Beste Lezers,

Nadat in december vorig jaar enkele leden van de redactie hun werkzaamheden neerlegden, trad er bij Trefpunt Azië een nieuw redactieteam aan. Met veel enthousiasme werd de site, die in 2015 tot stand kwam, voortgezet. Ze kreeg een nieuw gezicht, er kwamen enkele nieuwe rubrieken, er werden nieuwe auteurs aangetrokken en de redactie deed haar best elke dag een aardige mix te brengen van actualiteiten, achtergrond- en reisverhalen, opiniestukjes, analyses, leesverhalen, enz.

Het is met pijn in ons hart, dat dit redactieteam nu moet aankondigen ermee op te houden. Trefpunt Azië probeerde dagelijks drie, vier, op sommige dagen zelfs vijf, nieuwe artikelen te brengen. Dat was enorm veel werk in de vorm van redigeren, opmaak, relevante foto’s zoeken, contact onderhouden met de auteurs, onderzoek doen en uiteraard zelf ook stukjes schrijven.

Daar waren we dagelijks heel veel uren mee zoet, waardoor allerlei andere activiteiten van de redactieleden in het gedrang raakten. Ook werd de druk om elke dag weer een aantal nieuwe artikelen te moeten plaatsen, als onprettig ervaren. We hadden simpelweg de mankracht niet om dit vol te houden. Na rijp intern beraad werd daarom uiteindelijk besloten om hier niet langer mee door te gaan.

Trefpunt Azië houdt ermee op en er zullen vanaf vandaag geen nieuwe artikelen meer verschijnen. Bij deze willen we een woord van dank uitspreken aan onze trouwe lezers, onze donateurs, en uiteraard ook aan de auteurs, die deze site mogelijk maakten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Antonin Cee, Paul, Bert Vos, Rita.
Bron: https://www.trefpuntazie.com/trefpunt-azie-stopt-ermee/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!