Toerist sterft nadat hij van een rotspartij bij een populair uitkijkpunt naar beneden viel

~DAT SCHAAP ZAL EEN ZACHTE DOOD NEMEN~
(Daar hoor je na verloop van tijd niets meer over)

NONG KHAI:- Een Thaise toerist uit Saraburi nam foto’s van de Mekong-rivier toen hij zijn evenwicht verloor op de top van een populair en 30 meter naar beneden stortte, de man stierf op de plaats van het ongeval.  

Het ongeval vond gistermiddag omstreeks 14.00 uur plaats, de reddingswerkers moesten zich met touwen naar beneden laten glijden om het lichaam van de man te bergen, deze missie duurde twee uur.

Kolonel Sujin Baosuporn, de plv. commissaris van het politiebureau van Sangkhom, vertelde dat de 52-jarige man en vijf vrienden Wat Pha Tak Seua hadden bezocht.  Toen gingen ze de glazen skywalk met uitzicht op de rivier liepen, besloot het slachtoffer foto’s te maken van een nabijgelegen rots.  Hij was klaar met het maken van foto’s en ging naar de Skywalk waarbij hij zijn evenwicht verloor.

Vorige maand was er ook al een dodelijke slachtoffer te betreuren, een bezoeker van de Pha Diew Dai, of Lonely Cliff, een beroemde klif (zonder ballustrade) in Khao Yai National Park, verloor zijn evenwicht en viel naar beneden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 191 police rescue
Vertaling: Olleke Bolleke in
Bron: Chiangmaione.com

Eén gedachte over “Toerist sterft nadat hij van een rotspartij bij een populair uitkijkpunt naar beneden viel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!