Toerbus verongelukt in Pattaya, de twee chauffeurs vinden de dood en twee passagiers raken ernstig gewond

PATTAYA:- Twee chauffeurs kwamen vanmorgen om het leven en twee passagiers raakten ernstig gewond toen een tourbus pardoes van snelweg 331 af reed en tegen een slagboom botste. Het ongeval vond plaats om 10:16 uur in het subdistrict Huay Yai onder de rook van Pattaya.

De bus van Chan Tour Company vervoerde een nog onbekend aantal passagiers toen hij plotseling van de snelweg afdenderde en tegen een betonnen barrière langs de weg met een klap tot stilstand kwam.

De reddingswerkers ontdekte in het buswrak twee mannen die de klap niet overleeft hadden, óók twee ongeïdentificeerde passagiers raakte  ernstig gewond. De overledenen werden geïdentificeerd als de 53-jarige khun Samrerng Sareephol, de hoofdbestuurder, de naam van de tweede bestuurder, is vooralsnog onbekend.

De toerbus liep aanzienlijke schade op aan de voorkant. De gewonde en overleden slachtoffers werden naar een nabijgelegen plaatselijk ziekenhuis vervoerd.

Volgens luitenant-kolonel Prakasit Phradet, een rechercheur van het politiebureau van Huay Yai, is  de exacte oorzaak van het ongeval nog onduidelijk; hij vermoedde echter dat de bestuurder achter het stuur in slaap was gevallen als gevolg van vermoeidheid door het rijden over een lange afstand.

Niettemin zal de politie de dashcam van de bus onderzoeken om de oorzaak op te helderen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!