Tiener ontsnapt aan brand in de kustplaats Pattaya door over het balkon te klimmen

PATTAYA:- Afgelopen nacht klom een tiener van het balkon om ternauwernood te ontsnappen aan een brand die maandagochtend in het huis uitbrak.  De jongen, de 16-jarige Poramet Soratavorn, rook de geur van rook toen hij op de tweede verdieping van het pand in Royal Park Village aan Thepprasit Road was.

Khun Poramet rende naar beneden en vond zijn woonkamerbank zwaar in lichterlaaie, met rook die het huis overspoelde.  Hij rende toen terug naar boven om alle ramen te openen en naar zijn balkon te gaan.  Hij klom het balkon af en riep om hulp, en brandweerlieden snelden snel ter plaatse om het vuur te doven.

De brandweer denkt dat de brand werd veroorzaakt door een aantal elektronische apparaten die de vader van Poramet had achtergelaten om op de bank op te laden.  De hitte die vrijkomt tijdens het opladen of een elektriciteitslek hebben ertoe geleid dat de apparaten in brand zijn ontstoken waarbij  de bank vlam gevat heeft.

Dit nieuws komt nadat vorige week twee andere branden uitbraken in verschillende delen van Thailand.  Op 8 september brak er brand uit in een Indiaas restaurant in het beroemde toeristenstadje Patong in Phuket. Het restaurant raakte beschadigd, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

Zeven brandweerlieden lagen in het ziekenhuis nadat een muur op hen was ingestort terwijl ze op 7 september een enorme brand blusten in een magazijn in Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Sanook News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!