Tien mensen gewond bij busongeval in Zuid-Thailand 

SONGKHLA:- In het zuiden van het land zijn gisteren 10 mensen gewond geraakt nadat een bus van Bangkok op weg naar Hat Yai met 30 passagiers in Songkhla van de weg afreed.

De politie van Rattaphum werd op ​​de hoogte gebracht van het ongeval, dat zich voordeed aan de Asia Road in het district Rattaphum.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de bus aan de kant van de weg aan. In de bus werden tien gewonden aangetroffen. Één van de gewonden was een vrouw die haar been had gebroken. Ze werden allemaal naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

De 49-jarige hoofdbuschauffeur (langeafstandsbussen in Thailand rijden over het algemeen met meerdere chauffeurs), khun Sawas Srusen, vertelde tegen de Thaise media: “Ik sliep terwijl de tweede chauffeur de bus bestuurde. De tweede chauffeur vertelde me dat hij een mobiele telefoon probeerde op te pakken die hij had laten vallen waarbij hij de controle over de bus verloor.”

“De bus was onderweg van Bangkok naar Hat Yai in Songkhla. Er zou nog maar ongeveer 22 kilometer te gaan zij geweest voordat we op de bestemming aankwamen”, voegde khun Sawas eraan toe.9

De naam van de daadwerkelijke bestuurder die naar verluidt zijn mobiele telefoon liet vallen en de crash veroorzaakte, werd niet vrijgegeven door de politie van Rattaphum, die het onderzoek voortzet.

Het was ook niet meteen duidelijk of het busbedrijf juridische stappen zou ondernemen vanwege de crash.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Thaise nieuwsbulletins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!