Thaise Youtuber overleden na aanrijding met trein op spoorlijn Pattaya

PATTAYA:- In het afgelopen weekend is een Thaise Youtuber om dood aangetroffen nadat hij op een spoorlijn in Pattaya na middernacht werd aangereden.

De politie van Banglamung werd gisteren om 0:30 uur op de hoogte gebracht van het incident, op het spoor bij de kruising van Soi Siam Country Club in Pattaya.

De politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse om het lichaam te vinden van een Thaise man die alleen werd geïdentificeerd als ‘Beer Apache’, een Thaise Youtuber. Zijn YouTube-kanaal, dat hij met verschillende vrienden verzorgde, plaatste een eerbetoon aan hem nadat zijn mede-makers het schokkende overlijden hadden ontdekt.  

De trein kwam 100 meter verderop tot stand.  De 56-jarige machinist, Khun  Prasert Changkep, wachtte ter plaatse op de politie.

Khun Prasert vertelde tegen de politie: “Ik was op weg van Map Taphut op weg naar Si Racha.  Ik zag iemand op het spoor liggen voordat ik toeterde en meteen op de rem trok, maar het was te laat.  Hij had op de rails gelegen met karton onder zijn lichaam.”

Khun Tada of ‘Est Rom Klao’, een vriend van ‘Beer Apache’ en ook een Youtuber, vertelde de politie: ‘Hij is eigenlijk mijn broer.  We hadden de avond ervoor zwaar gedronken terwijl andere vrienden inhoud voor YouTube maakten.  Khun Beer leek ergens door van streek te zijn geraakt en is toen alleen vertrokken zonder iemand te vertellen waar hij heen ging.’

De politie van Banglamung zet haar onderzoek voort en weet niet zeker of het incident op dit moment een ongeluk was, of Beer Apache bewusteloos was geraakt door alcohol of mogelijk zelfmoord had gepleegd.  Ze zullen ook de cameratoezicht in het gebied beoordelen om de volgorde van de gebeurtenissen te bepalen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!