De bouw van het luxe condominium “Arom Wongamat” in Naklua tegen alle verwachting opgestart

PATTAYA:- Na enkele jaren van grootste stilte is er weer bouwlawaai op Wongamat Beach in Nakluas Soi 16. In tegenstelling tot de veronderstelling van veel bewoners dat de Covid 19-crisis geplande grote vastgoedprojecten zou vertragen, is Colors Development, een joint venture tussen de vastgoedontwikkelaars Apus Development Group, The Urban Property en Sirisa Group weer begonnen met de bouw van wat momenteel het meest opzienbarende bouwproject in het noorden van de stad is – Arom Wongamat.  

Het luxe condominium van 3,7 miljard baht omvat 319 appartementen op 55 verdiepingen en een gemeenschappelijke ruimte van 4.820 vierkante meter met een zwembad met meerdere verdiepingen, sauna, fitness, yoga, spa, massage en andere voorzieningen.  

Het wordt gebouwd op één van de laatste strandpercelen die zijn vrijgegeven voor ontwikkeling op Wongamat Beach – tussen het Ananya Beachfront Condominium en het Surf & Turf Restaurant.  In navolging van Colors Development is Arom Wongamat het meest exclusieve woonproject in het noorden van Pattaya.  Er worden appartementen met één en twee slaapkamers en ruime penthouse-appartementen met 210 vierkante meter woonoppervlak aangeboden.  

Alle units bieden een adembenemend panoramisch uitzicht over de zee en Koh Larn, terwijl de exclusieve “Signature Units” met een privé jacuzzi op het balkon qua exclusiviteit nauwelijks te overtreffen zijn.  Prijzen beginnen bij 6,2 miljoen baht.  Volgens Chalermphon Khoncham, Managing Director van Colors Development, had de uitbraak van het coronavirus geen invloed op de verkoop, aangezien het project gericht was op klanten met een grote koopkracht. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Jahner

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!