Thaise vrouw uit hotelquarantaine ontvoerd door mannen die zich voordeden als politieagenten

BANGKOK:- Een Thaise vrouw die besmet is met Covid-19 is naar verluidt ontvoerd uit een quarantainehotel in Bangkok door een groep mannen die zich voordeden als politieagenten.  

De 55-jarige vader diende zaterdag een klacht in bij de politie en beweerde dat zijn 23-jarige dochter uit een hotelquarantaine werd ontvoerd door een groep mannen die zich voordeed als politieagenten.

Blijkbaar was één van de verdachten verliefd geworden op de vrouw, maar ze besloot geen relatie aan te gaan nadat ze erachter kwam dat deze man opvliegend was, meldden Thaise media.

De vrouw testte op 15 januari op Covid19 virus positief en zat in isolatie in het ST Holiday Hotel in Bangkok.  De vrouw zegt dat ze de man nooit heeft verteld dat ze in isolatie zat.  Vijf dagen later kwam een ​​groep van drie tot vier mannen naar het hotel en beweerden dat ze politieagenten waren en dat de vrouw werd gezocht voor het stelen van 1 miljoen baht.  De mannen, die geen politie-uniformen of persoonlijke beschermingsmiddelen droegen, vroegen hotelpersoneel en verpleegsters om de patiënt een document te geven waarin stond dat ze gearresteerd was.

De mannen gijzelden de vrouw in een appartement, uiteindelijk kon ze contact opnemen met haar vader voor hulp en hulpverleners redden de vrouw en brachten haar naar een ziekenhuis voor de rest van haar Covid19 behandeling.

De vrouw raakte lichtgewond bij de ontvoering, met enkele kneuzingen op haar lichaam.  Haar vader zegt dat ze de wet zullen nastreven en dat ze het hotel ook zullen aanklagen wegens roekeloosheid.  De politie is bezig om meer informatie en bewijs van camerabeelden te verzamelen voordat ze een aanklacht indienen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!