Thaise vrouw springt gat in de lucht na het vinden van een Melo-parel in zeeslak.

~EEN GAT IN DE LUCHT SPRINGEN~
(Ongeremd enthousiast zijn)

SATUN:- Een vrouw uit de provincie Satun kocht een zeeslak om met wat zeevruchten-saus te verorberen. Toen ze naar huis ging en de slak begon klaar te maken, kwam er een meloenparel tevoorschijn.  De gelukkige vrouw onthult dat ze de parel wil verkopen met als doel de bouw van haar huis af te ronden.  

De vrouw is ontzettend blij en opgewonden dat ze de melo-parel heeft gevonden.  Dit is de eerste keer dat ze een melo-parel in het echt ziet.  Ze heeft ook veel nieuwe vrienden gemaakt die haar thuis hebben bezocht om de Melo-parel te bekijken.

Op de vraag wat ze van plan is met de parel te doen, zegt de vrouw dat ze hoopt de parel te verkopen en het geld te gebruiken om haar huis te bouwen.  

De 29-jarige Sifina Kasemsan verklaarde dat het allemaal begon toen ze een zeeslak wilde eten.  Ze was van plan de parel te koken en op te eten met zeevruchtensaus.  De vrouw ging online en vond een pagina op Facebook die zeevruchten verkoopt.  Ze bestelde de zeeslak en deze arriveerde op 7 juni 2021. Sifina kocht 1 kilogram voor 120 Baht. Er werden 3 zeeslakken afgeleverd en ze was van plan om ze bij haar zus thuis te koken.

 Ze opende de eerste slak en er kwam een ​​oranje parel uit de slak.  Sifina pakte het op, dit is de eerste keer dat ze een melo-parel ziet en ze wist niet zeker wat het was een primeur.  De vrouw belde haar man en vroeg of hij wist wat het was, samen gingen ze op google en kwamen erachter dat het een Melo parel was.  Er zijn anderen in Thailand die per ongeluk melo-parels van zeeslakken hebben gevonden.  Ze opende ook de andere 2 zeeslakken, maar daar zat niets in.  De melo-parel is rond en glanzend met kleine witte vlekjes.  Safina kijkt uit naar koopaanbiedingen.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!