Thaise vrouw in Oost-Thailand ondergaat verbaal en fysiek  geweld door drugsverslaafde zoon

NA JOMTIEN:- Een schrijnend incident deed zich gisteren voor in Na Jomtien, net onder de rook van Pattaya, toen een 51-jarige alleenstaande moeder de dupe werd van de door drugs veroorzaakte agressie van haar 28-jarige zoon.

De zoon, geïdentificeerd als Khun Ratchaphon (achternaam niet vermeld), die onlangs na een periode van twee maanden uit de gevangenis werd vrijgelaten, vertoonde naar verluidt gewelddadig gedrag jegens zijn moeder, waarbij hij haar verbaal mishandelde en fysiek mishandelde. 

Het incident dat zich gistermiddag voordeed, werd aan de politie van Na Jomtien gemeld, werd gezien door verschillende omstanders terwijl de politieagenten probeerden de agressieve zoon tot bedaren te brengen.

Khun Kwanchanok, de moeder wier volledige naam werd verborgen om haar privacy te beschermen, verklaarde tegenover de politie dat ze lunch naar zoon bracht toen hij haar plotseling begon te beledigen en met spullen in haar huis begon te gooien.

De alleenstaande moeder vertelde verder dat de onvoorspelbare uitbarsting van haar zoon mogelijk werd aangewakkerd door zijn drugsverslaving die al lang aanhield. Ondanks haar pogingen om hem aan te moedigen rehabilitatie te zoeken, zette de zoon zijn destructieve gedrag voort, dat uiteindelijk escaleerde tot het punt waarop hij zijn eigen moeder lichamelijk letsel toebracht.

Bezorgde buren waarschuwden de lokale autoriteiten nadat ze het kabaal uit het huis van mevrouw Kwanchanok hadden gehoord.

De politie, uitgerust met middelen voor oproerbeheersing, slaagden er uiteindelijk de gewelddadige zoon in de boeien te slaan. De moeder liep ondertussen verwondingen op aan haar linkerarm, toegebracht door haar zoontje (lief).

De autoriteiten stellen nu een grondig onderzoek in naar het incident en zullen overwegen om de man verplicht te laten revalideren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!