Thaise vrouw in Centraal-Thailand pleegt met haar 11 honden in de auto zelfmoord

PATHUM THANI:- In de provincie Pathum Thani nabij Bangkok zou een Thaise vrouw in haar auto zelfmoord hebben gepleegd met behulp van een houtskoolkachel om samen met haar 11 poedels dit aards-paradijs te verlaten.

Een reddingsteam van de vrijwilligersvereniging Ruamkatanyu werd op de hoogte gebracht van de dood van de vrouw en haar 11 honden en meldde het nieuws gisteren op hun officiële Facebook-pagina. 

Volgens het rapport werden het lichaam van de vrouw en 11 dode honden ontdekt in een zwarte Ford SUV die geparkeerd stond voor een gebouw van het Pathum Thani-huisvestingsproject van Thai National Housing. 

Volgens het Thaise nieuwsportaal Khaosod werd de vrouw dood aangetroffen op de bestuurdersstoel en haar dode huisdieren op de achterbank. In de kofferbak ontdekten reddingswerkers een houtskoolkachel, waardoor ze dachten dat de vrouw zichzelf en haar honden had gedood door koolmonoxidevergiftiging. 

Omdat ze geen enkele aanwijzing konden vinden over de familieleden van de vrouw, gebruikten reddingswerkers sociale media om naar haar familie of vrienden te zoeken. De broer van de vrouw nam later contact op met het reddingsteam en gaf informatie aan de media.

Volgens de broer was de overleden vrouw 48 jaar oud en werkte ze als vertaler. Ze vertaalde documentaires en tv-series van het Japans naar het Thais. Ze had veel poedels omdat ze de honden fokte om te verkopen. De broer kende het motief voor de zelfmoord niet. Hij zei dat zijn zus alleen woonde en dat ze elkaar zelden zagen. 

Een getuige meldde dat de vrouw woensdag om 05.00 uur haar auto op deze plek had geparkeerd. Ze liet de motor vijf uur draaien en om 10.00 uur stopte de automator zonder dat er iemand uit de auto stapte. De persoon vond dit verdacht en meldde dit bij een beveiligingsbeambte, die de dode vrouw en poedels in de auto aantrof.

Verdere details van de zaak worden momenteel onderzocht door het politiebureau van Pathum Thani. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Watchdog Thailand Foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!