Thaise taxichauffeurs waarschuwen elkaar voor vrouwelijke passagier die er een potje van maakt om in de taxi te poepen

SAMUT PRAKAN:- Een Thaise taxichauffeur in de provincie Samut Prakan in de buurt van Bangkok waarschuwde via Facebook collega-chauffeurs voor een vrouwelijke passagier van wie bekend is dat ze in auto’s poept en vervolgens vlucht zonder te betalen.

De bestuurder deelde zijn verhaal op een Facebook-groep genaamd Taxi Drivers (Thailand) met een onderschrift dat zei …

“Waarschuwing aan alle taxichauffeurs!  Van Dongki Mall in Soi Thong Lor in Bangkok tot Furng Fah Village in Samut Prakarn.  Ik wil niet dat anderen meemaken wat ik heb meegemaakt.  Het tarief was 417 baht, maar ik kreeg geen ene Baht en moest ook nog zelf betalen voor het schoonmaken van de auto.

De vrouw vertelde geen geld te hebben om te betalen en vertelde de ziekte kanker te hebben. De vrouw was aan de dunne en bevuilde de achterbank.

De bestuurder vertelde dat de motor taxichauffeurs in het dorp dat niemand haar durft op te halen omdat ze altijd op elk voertuig uitplaste en nooit de ritprijs betaalde.

“Ze wisselt elke dag van pruik om de taxi te lokken om haar op te halen.  Haar buren vertelden me dat haar familie haar negeert.  Sommige slachtoffers dienden klacht in bij de politie, maar tevergeefs.  Zij en haar familie hebben geen geld om de boete te betalen.”

 “Ik denk dat ze een psychisch probleem heeft, maar ze is zo’n snob.  Ze bedelt mensen om geld om dure koffie en snacks te kopen.  Ze vroeg ook om geld om terug naar huis te reizen.  Ze is zo slecht.”

De taxichauffeur werkte de post bij en zei dat hij een klacht had ingediend bij de politie en haar huis op maandag 17 april opnieuw bezocht met politieagenten. Haar familie meldde echter dat ze niet thuis was en de dag ervoor niet was teruggekomen.

Het is vooralsnog onduidelijk of de vrouw gevolgen zal ondervinden van het poepen in taxi’s of niet.

Huiverig zal uw nieuwsbeer het vervolg van deze zaak voor u gaan volgen

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!