Thaise serveerster in Pattaya door haar man vermoord terwijl ze eten aan de gasten in het restaurant serveerde

PATTAYA:- Een stikjaloerse man schoot gistermiddag zijn vrouw neer en probeerde later zelfmoord te plegen om de rechtsvervolging te ontlopen.De politie ontving gistermiddag een melding inzake een vrouw die door haar man in een klein plaatselijk Thais openluchtrestaurant was neergeschoten.

Na ontvangst van de melding stuurde wachtcommandant onmiddellijk een patrouille agenten en reddingspersoneel naar de plaats delict voor onderzoek.

In het restaurant werd het lichaam van khun Praipana Tapkratoke, een 36-jarige serveerster van het restaurant aangetroffen, de vrouw had een dodelijke verwonding aan het gezicht.

Het afschuwelijke incident vond plaats te midden van de geschokte klanten en het aanwezige personeel in het restaurant.

Wat de dader betreft, hij werd geïdentificeerd als khun Buala Khunlat, een 42-jarige tourbuschauffeur en echtgenoot van khun Praipana. Hij ontvluchtte de plaats van het incident en rende naar de parkeerplaats bij het restaurant, waar hij probeerde zelfmoord te plegen, hetgeen niet lukte. Hij werd gevonden met een schotwond aan zijn rechterslaap en reageerde niet meer vanwege aanzienlijk bloedverlies.

Het reddingsteam verzorgde samen met medische professionals reanimatie voordat hij met spoed naar het Wiparam-ziekenhuis werd bracht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!