Thaise regering gaat opnieuw een poging ondernemen om het het fenomeen van te dure loten uit te bannen

BANGKOK:- De Thaise regering gaat opnieuw een poging ondernemen om op te treden tegen te dure loten en heeft een werkcommissie gevormd met deelname van het maatschappelijk middenveld om in samenwerking met alle belangengroepen een duurzame oplossing voor het probleem te vinden.  

De vice-minister in het kabinet van de premier Seksakol Atthawong nodigde kaartverkopers uit voor een rondetafelgesprek in de provincie Loei in het noordoosten van het land.  Het doel was om voorgestelde oplossingen te ontwikkelen voor het probleem van te dure loten.  

Khun Seksakol vertelde gisteren, zondag 14 november, aan de pers dat er een werkcommissie zou worden opgericht om een ​​duurzame oplossing te vinden voor het probleem van te dure loten, bestaande uit vertegenwoordigers van het staatsloterijbureau, het ministerie van Financiën, het maatschappelijk middenveld en het kantoor van de staat secretaresse in het kabinet van de premier.  Deze laatste is bij deze zaak betrokken omdat hij verantwoordelijk is voor de zorgen van de burgers, zo laat Khun Seksakol weten.  

Hij voegde eraan toe dat zodra de werkgroep tot een conclusie komt, alle relevante bevindingen zullen worden doorgegeven aan de premier voor definitieve overweging, zodat richtlijnen kunnen worden uitgevaardigd om het probleem van te dure loten aan te pakken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: NBT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!