Thaise premier zegt dat het nieuwe jaar aftelt en activiteiten kunnen doorgaan, maar hij zal het zelf niet vieren

BANGKOK:- De mensen kunnen zelf beslissen of ze aftellende nieuwjaarsevenementen houden, maar de organisatoren moeten “maximale voorzorgsmaatregelen nemen”, zo verkondigde premier Prayut Chan-o-cha gisteren.

Hij zei dat er komend weekend geen speciaal beleid was met betrekking tot activiteiten in verband met de overgang naar het nieuwe jaar. “Het is een zaak van (overheids)instanties en het bedrijfsleven, maar zij moeten maximale voorzorgsmaatregelen nemen”, aldus Prayut maar gaf geen verdere uitleg. 

De premier vertelde dat hij geen bezoekers zou ontvangen voor nieuwjaarswensen, maar wel nieuwjaarskaarten aan de muur zou hangen.

Verschillende organisaties hebben onlangs annuleringen of wijzigingen van eindejaarsfeesten aangekondigd. Afgelopen zaterdag kondigde de Khao San Road Business Operators Association aan dat het aftellen naar oudejaarsavond dit jaar is afgeblazen. 

Eerder annuleerde de kustplaats Pattaya haar nieuwjaarsvuurwerk, maar het schijnt dat dit herroepen wordt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!