Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida van Thailand zijn volledig van Coronavirus hersteld

BANGKOK:- Zijne majesteit de Koning van Thailand en zijn gemalin zijn volledig hersteld van hun Covid19 aandoening en kunnen nu hun koninklijke taken zoals gewoonlijk uitvoeren, zo maakte het Koninklijk Bureau gistermiddag officieel bekend.

Op 17 december bureau weten dat de paleisartsen de koning en de koningin op het coronavirus hadden getest en dat de resultaten positief waren, maar gelukkig met slechts milde symptomen.

Het Koninklijk paar kreeg medicijnen en kregen het advies om geen evenementen bij te wonen.

Na enige dagen paleisarrest in acht genomen te hebben werd het Koninklijk paar onderworpen aan een antigeentest, die negatief was đź™Ź

De paleisartsen concludeerden dat het koninklijk paar hersteld is van coronavirus en hun gebruikelijke taken kon hervatten, aldus de laatste verklaring.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Wochenblitz.com

EĂ©n gedachte over “Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida van Thailand zijn volledig van Coronavirus hersteld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!